Blogin uusi nimi ja 5 faktaa minusta

Kolmen keiton -blogi vaihtui Pikku Leijonat -blogiksi. Nimen vaihdoksen takana on ongelmia liittyen vanhaan nimeen, joiden korjaamiseksi oli parasta muuttaa koko nimi. Kun odotin O:ta, E keksi, että mahassa olevan vauvan nimi on Pikku Leijona. Nimi vakiintui meidän kaikkien käyttöön ja O:ta kutsuttiin Pikku Leijonaksi ristiäisiin saakka. Nimi kuvaa myös hyvin koko sisukasta ja energistä laumaani.


1. Olen 34-vuotias ja koulutukseltani it-tradenomi ja viestintätieteiden FM. Tällä hetkellä olen äitiyslomalla ja työpaikkani on it-alalla.

2. Tein graduni E:n äitiyslomalla ja päätin sen jälkeen, että en enää opiskele mitään pidempikestoista. Nyt kuitenkin aloitan viestinnän alan täydennysopintoja. Taidan olla ikuinen opiskelija...

3. Rakkain harrastukseni on juokseminen, mutta kahden viimeisimmän raskauden ja vauva-ajan jälkeen se on jäänyt. Tulevana kesänä aion juosta niin, että se tuntuu taas kivalta.

4. Iltaisin, kun muu perhe on mennyt nukkumaan, kaivaudun sohvalle koiran kanssa ja laitan kaikki valot pois päältä, paitsi telkkarin. Se on omaa aikaani ja nollaan päivän melun ja hulinan.

5. Olemme mieheni kanssa sauna-ihmisiä. Meillä on sauna 3-4 kertaa viikossa. Tällä hetkellä emme pääse sinne kotona ollessamme yhdessä, mutta käymme vuorotellen. Isovanhempien luona yksi parhaista jutuista on päästä kaksin saunaan.

Kommentit

  1. Olen seurannut blogiasi nyt jonkin aikaa, ja uusi nimi on oikein kiva! Kahden pikku pojan (ja yhden tytön) äitinä tiedän, että pikkuleijona-nimitys on usein oikein sopiva lapsille, juuri mitä energisyyteen ja äänekkyyteen tulee =). Meillä ääntä riittää paljon, ja monet varmaan yhdistävät lastemme äänekkyyden siihen, että he ovat puoliksi italialaisia. Mutta Italiassakin olemme kyllä sieltä äänekkäimmästä päästä...=D. Kirjoitan elämästämme Mustikkapasta-blogissa, jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistä ja blogivinkistä! Menen lukemaan. Meillä myös ääntä riittää, vaikka ollaankin ihan suomalaisia :D Ihanaa alkavaa kevättä teidän perheelle!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosinta ja 10 vuotta kihloista: Onko kolmen lapsen vanhempien parisuhteessa vielä kipinää?

4 kuukautta curly girl suorille hiuksille: Tuliko hiuksistani kiharat?

Vauhdilla maailmaan - ambulanssisynnytys

Lapsi päiväkodissa, kun äiti on kotona

Mitä päiväkodin ja koulun opettajille joululahjaksi: Kysyin opettajilta!

Kolmen lapsen turvaistuimet: Minkälaiset ja mihin autoon ne mahtuvat?

Ekaluokkalaisen puhelin: Miten lapsi huijaa Family Link sovellusta?

Maidoton ja gluteeniton: Suklaa Marianne Crush kakku

Noin 40 ilmaista tekemistä lapsiperheille Tampereen seudulla

40 ideaa lastensynttäreille Tampereen seudulla ja vinkkejä lastenjuhliin!