Mukaan Perhekuplan blogiyhteisöön!

Voin iloisena kertoa, että Pikku Leijonat -blogi on nyt osa Perhekuplan blogiyhteisöä! On jännittävää ja mahtavaa päästä mukaan Perhekuplaan. Perhekupla on yhteisö perheille ja perheestä haaveileville ja se koostuu bloggaajista ja ylläpitäjistä.


Perhekuplan blogit liittyvät ensisijaisesti perhe-elämään, joten tämä tuntuu minun blogilleni juuri oikealta paikalta. Blogini aiheita ovat vauva- ja lapsiperhearki, äitiys ja hyvinvointi. Lapsemme ovat syntyneet vuosina 2012, 2016 ja 2018. Olen erittäin ylpeä kolmen pojan äiti :)


Olen tällä hetkellä vanhempainvapaalla kuopuoksemme kanssa. Hän on nyt hieman yli 7 kuukauden ikäinen, joten äityslomaa on jäljellä enää vajaa kaksi kuukautta. Jään kuitenkin vielä R:n kanssa kotiin, kun päivitän viestinnän opintojani avoimessa yliopistossa opintovapaan mahdollistamana. Esikoisemme E aloittaa elokuussa koulun ja 2,5-vuotias O jatkaa päiväkodissa. Koulutukseltani olen tietojenkäsittelyn tradenomi sekä viestintätieteiden FM. Työpaikkani on it-alalla.

http://www.perhekupla.fi/


Meidän vauvavuosi on tähän saakka ollut hieman sumuisaa katkonaisten yöunien takia, mutta uskon, että kevät tuo auringon myös meidän päiviin. On ihanaa seurata vauvan kasvamista, veljesten suhteiden kehittymistä ja samalla nauttia luonnon heräämisestä kesää kohden. Kiva, kun olet löytänyt blogini!Seuraa blogia: Follow

Seuraa Pikku Leijonat -blogia

https://www.facebook.com/Pikkuleijonatblogi/https://www.instagram.com/pikkuleijonatblogi/

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauhdilla maailmaan - ambulanssisynnytys

Lapsi päiväkodissa, kun äiti on kotona

Kolmen lapsen turvaistuimet: Minkälaiset ja mihin autoon ne mahtuvat?

Noin 40 ilmaista tekemistä lapsiperheille Tampereen seudulla

10 vinkkiä isänpäivälahjaksi

Maidoton ja gluteeniton: Suklaa Marianne Crush kakku

Tuulimunaraskaus: Raskaana ilman vauvaa

10 vinkkiä helpottamaan 1v:n taaperoelämää

40 ideaa lastensynttäreille Tampereen seudulla ja vinkkejä lastenjuhliin!

Vauvavuoden 10 tärkeintä ja 10 turhinta tavaraa