ETUKOODI ja hikisiä hetkiä opintojen parissa!

Minulla päättyi toukokuussa vanhempainvapaa, minkä jälkeen jäin lomalle. Nyt on lomat pidetty tältä osin ja seuraavana on vuorossa opintovapaa. Kirjoitin graduni E:n äitiyslomalla ja sen jälkeen päätin, että opiskelut saavat minun osaltani riittää. Tai ainakin pienten lasten kanssa. Ja tässä sitä taas ollaan. Edessä isoja opintokokonaisuuksia ja ei vain yhden lapsen kanssa, vaan kolmen :)


Valmistuin kesällä 2013 Vaasan yliopistosta viestintätieteiden koulutusohjelmasta filosofian maisteriksi. Palasin työelämään kesällä 2014, mutta työni on enemmän tai vähemmän sen jälkeen liittynyt aikaisempaan tutkintooni eikä tähän uusimpaan. Sain keväällä yliopistolta postia, mikä alkoi näin: "Valmistumisestasi on nyt viisi vuotta..." Eli ei sekään tutkinto enää ole kovin uusi! Koen, että meidän perheemme on valmis enkä haaveile (tällä erää...) perheenlisäyksestä. Tuntuu, että nyt on hetki ajatella enemmän itseäni ja sitä, mitä haluan tehdä isona. Minulla on kiva työpaikka, missä viihdyn ja minne palaan ihan mielelläni. Silti haluan vielä päivittää viestinnän alan osaamistani vastaamaan tätä päivää ja siksi palaan ensi talven ajaksi opintojen pariin.
 

Syksyllä E menee kouluun ja O palaa päiväkotiin. Opiskeluun on siis olemassa ihan hyvät edellytykset. Nyt kesällä kolmen lapsen kanssa, haasteita on sen sijaan riittävästi. En läkähdy siis vain helteen takia, vaan tällä hetkellä myös markkinoinnin SWOT-analyysi ja markkinointistrategia saavat minut hikoilemaan.

By Pinja ja etukoodi

Perhekupla ja by Pinja tekevät yhteistyötä, ja sain sen myötä ihanaa postia by Pinjalta. Kuvassa on yhteistyökoru Lemon Bubble. Nyt myös lukijani saavat koodilla PERHEKUPLA 15% alennusta ostoksen loppusummasta by Pinja -verkkokaupassa.


By Pinjan tarina alkaa vuodesta 2015, jolloin pienen pojan äiti halusi tehdä itselleen ja lapselleen jotain turvallista ja tyylikästä. Silikonikorujen ideana oli antaa pienille sormille jotain näperreltävää kantamisen, imetyksen ja sylittelyn ajaksi ja tietysti samalla tehdä niistä myös kauniita asusteita äidille. Meillä on imetystaival jo päättynyt, mutta taidan antaa tämän korun ilahduttamaan ystäväni keväällä syntynyttä vauvaa :) Ihanan kesäiset värit!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosinta ja 10 vuotta kihloista: Onko kolmen lapsen vanhempien parisuhteessa vielä kipinää?

4 kuukautta curly girl suorille hiuksille: Tuliko hiuksistani kiharat?

Vauhdilla maailmaan - ambulanssisynnytys

Lapsi päiväkodissa, kun äiti on kotona

Mitä päiväkodin ja koulun opettajille joululahjaksi: Kysyin opettajilta!

Kolmen lapsen turvaistuimet: Minkälaiset ja mihin autoon ne mahtuvat?

40 ideaa lastensynttäreille Tampereen seudulla ja vinkkejä lastenjuhliin!

Noin 40 ilmaista tekemistä lapsiperheille Tampereen seudulla

Maidoton ja gluteeniton: Suklaa Marianne Crush kakku

Ekaluokkalaisen puhelin: Miten lapsi huijaa Family Link sovellusta?