ARVONTA! Voita liput HABITARE-messuille ja miksi minä haluan messuille?

Yhteistyöpostaus Ledstoren kanssa

Arvon yhteistyössä Ledstoren kanssa 2kpl lippuja Habitare-messuille. Messut järjestetään 11.-15.9.2019 Helsingissä Messukeskuksessa. Habitare on Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma.


Me rakennamme tällä hetkellä taloa ja messut ovat siten meille hyvin ajankohtaiset. Meidän rakennusprojektista voi muuten lukea enemmän erillisestä Pikku Leijonien Helmitalo -blogista ja seurata sitä sen omalta insta-tililtä


Rakennusprojektimme on siinä vaiheessa, että meidän pitäisi pian päättää materiaalit ja valita laatat, tapetit, valaisimet ja muut sisustamiseen liittyvät "kiinteät" valinnat. Toivon, että Habitare-messuilta löytyisi jotain ideoita myös meidän uuteen kotiin.

Ledstoren valikoima kiinnostaa myös meitä, sillä valaistuksella pystyy muuttamaan tunnelmaa merkittävästi. Aikaisemmassa kodissamme laitoimme keittiöremontin yhteydessä keittiöön led-valaisimilla yläkaappien päälle epäsuoran valaistuksen ja kaappien alareunaan suoran valaistuksen. Valaistuksessa oli myös himmennysmahdollisuus. Samantyylistä valaistusta haluamme myös uuteen kotiimme.


Ledstore on mukana Habitare-messuilla ja esillä on muun muassa uutuutena värilämpötilasäädettävät CCT-spotit, joista voit lukea enemmän täältä. Ledstoren löydät messuilta osastolta 7c13. Jos innostut uusista valaisinratkaisuista, ajalla 11.-22.9.2019 saat 15 % alea kaikkiin verkkokauppaostoksiin koodilla LEDHABITARE Ledstoren verkkokaupassa.

Haluatko Habitare-messuille?

Voit voittaa 2 lippua Habitare messuille, jotka järjestetään 11.-15.9.2019! Liput lähetetään voittajalle sähköisesti.

Arvontaan voit osallistua @pikkuleijonatblogi instassa kommentoimalla arvontakuvan alle kenen kanssa lähtisit messuille ja tykkäämällä tileistä @pikkuleijonatblogi sekä @ledstore.fi. Arvonta päättyy 8.9.2019 klo 23.59. Instagram ei ole mukana arvonnasKommentit

  1. Osallistun Habitare lippujen arvontaan....sillä muuten ei ole pääsyä inspiroivaan tapahtumaan.!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosinta ja 10 vuotta kihloista: Onko kolmen lapsen vanhempien parisuhteessa vielä kipinää?

4 kuukautta curly girl suorille hiuksille: Tuliko hiuksistani kiharat?

Vauhdilla maailmaan - ambulanssisynnytys

Lapsi päiväkodissa, kun äiti on kotona

Mitä päiväkodin ja koulun opettajille joululahjaksi: Kysyin opettajilta!

Kolmen lapsen turvaistuimet: Minkälaiset ja mihin autoon ne mahtuvat?

40 ideaa lastensynttäreille Tampereen seudulla ja vinkkejä lastenjuhliin!

Noin 40 ilmaista tekemistä lapsiperheille Tampereen seudulla

Maidoton ja gluteeniton: Suklaa Marianne Crush kakku

Ekaluokkalaisen puhelin: Miten lapsi huijaa Family Link sovellusta?