ARVONTA! Voita liput HABITARE-messuille ja miksi minä haluan messuille?

Yhteistyöpostaus Ledstoren kanssa

Arvon yhteistyössä Ledstoren kanssa 2kpl lippuja Habitare-messuille. Messut järjestetään 11.-15.9.2019 Helsingissä Messukeskuksessa. Habitare on Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma.


Me rakennamme tällä hetkellä taloa ja messut ovat siten meille hyvin ajankohtaiset. Meidän rakennusprojektista voi muuten lukea enemmän erillisestä Pikku Leijonien Helmitalo -blogista ja seurata sitä sen omalta insta-tililtä


Rakennusprojektimme on siinä vaiheessa, että meidän pitäisi pian päättää materiaalit ja valita laatat, tapetit, valaisimet ja muut sisustamiseen liittyvät "kiinteät" valinnat. Toivon, että Habitare-messuilta löytyisi jotain ideoita myös meidän uuteen kotiin.

Ledstoren valikoima kiinnostaa myös meitä, sillä valaistuksella pystyy muuttamaan tunnelmaa merkittävästi. Aikaisemmassa kodissamme laitoimme keittiöremontin yhteydessä keittiöön led-valaisimilla yläkaappien päälle epäsuoran valaistuksen ja kaappien alareunaan suoran valaistuksen. Valaistuksessa oli myös himmennysmahdollisuus. Samantyylistä valaistusta haluamme myös uuteen kotiimme.


Ledstore on mukana Habitare-messuilla ja esillä on muun muassa uutuutena värilämpötilasäädettävät CCT-spotit, joista voit lukea enemmän täältä. Ledstoren löydät messuilta osastolta 7c13. Jos innostut uusista valaisinratkaisuista, ajalla 11.-22.9.2019 saat 15 % alea kaikkiin verkkokauppaostoksiin koodilla LEDHABITARE Ledstoren verkkokaupassa.

Haluatko Habitare-messuille?

Voit voittaa 2 lippua Habitare messuille, jotka järjestetään 11.-15.9.2019! Liput lähetetään voittajalle sähköisesti.

Arvontaan voit osallistua @pikkuleijonatblogi instassa kommentoimalla arvontakuvan alle kenen kanssa lähtisit messuille ja tykkäämällä tileistä @pikkuleijonatblogi sekä @ledstore.fi. Arvonta päättyy 8.9.2019 klo 23.59. Instagram ei ole mukana arvonnasKommentit

  1. Osallistun Habitare lippujen arvontaan....sillä muuten ei ole pääsyä inspiroivaan tapahtumaan.!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauhdilla maailmaan - ambulanssisynnytys

Lapsi päiväkodissa, kun äiti on kotona

Kolmen lapsen turvaistuimet: Minkälaiset ja mihin autoon ne mahtuvat?

Noin 40 ilmaista tekemistä lapsiperheille Tampereen seudulla

10 vinkkiä isänpäivälahjaksi

Maidoton ja gluteeniton: Suklaa Marianne Crush kakku

Tuulimunaraskaus: Raskaana ilman vauvaa

10 vinkkiä helpottamaan 1v:n taaperoelämää

40 ideaa lastensynttäreille Tampereen seudulla ja vinkkejä lastenjuhliin!

Vauvavuoden 10 tärkeintä ja 10 turhinta tavaraa