Täysin uudenlainen arki

Välillä asiat tapahtuvat nopeasti. On monta kuukautta tasaisen samanlaista ja sitten yhteen kuukauteen kasautuu monta isoa muutosta. Onneksi tällä kertaa nämä muutokset ovat positiivisia, vaikka ne muuttavatkin arkemme ihan täysin.


Aloitin uudessa työpaikassa maaliskuussa. En ole etsinyt mitenkään aktiivisesti uutta työpaikkaa, vaan tarkoitukseni on ollut palata vanhaan työhöni. Mutta näin tästä uudesta työstäni työpaikkailmoituksen ja päätin hakea sitä samantien. Hakuaikaa oli jäljellä vielä useampi viikko ja välissä oli joulukin. Olin siis melkein unohtanut koko jutun, mutta yllättäen tammikuun lopussa sain kutsun haastatteluun.

Haastattelun jälkeen olin varovaisen innostunut, mutta tiedostin myös samalla sen, että uuden työpaikan saaminen ei olisi mikään läpihuutojuttu. Hakijoita on paljon ja taso on tosi korkea. Noin viikon päästä haastattelusta sain kuitenkin tietää, että olin saanut työn!

Uusi työni on askel työurallani eteenpäin. Se vastaa moneen toiveeseen työstäni ja uskoisin, että sen sovittaminen lapsiperhearkeen tulee onnistumaan hyvin. Tämä on kuitenkin iso muutos koko perheellemme. Kaikki olivat jo tainneet tottua taas hetkeksi siihen, että äiti on kotona.


Mieheni jää noin viideksi viikoksi isyysvapaalle, mikä on ihan mahtavaa! Olen harmitellut sitä, että hän ei ole saanut kenenkään lapsen kohdalla viettää ihan oikeaa isyyslomaa kahdestaan lapsen kanssa. Se on kuitenkin ainutkertaista ja tärkeä ajanjakso isän ja lapsen suhteelle. Olen ehkä ollut hieman itsekäskin sen suhteen, että olen halunnut olla kotona lasten kanssa. Uusi työpaikkani mahdollisti nyt myös isälle tämän pidemmän vapaan lasten kanssa.

Uuden työn aloittaminen on aina yhtä jännittävää. On kuitenkin lohdullista huomata, että sopeutuminen näyttää olevan nopeampaa, kun työuraa on takana taas enemmän kuin edellisellä kerralla uuden työn kynnyksellä. Olen toiveikkaan innokas tästä uudesta vaiheesta!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosinta ja 10 vuotta kihloista: Onko kolmen lapsen vanhempien parisuhteessa vielä kipinää?

4 kuukautta curly girl suorille hiuksille: Tuliko hiuksistani kiharat?

Vauhdilla maailmaan - ambulanssisynnytys

Lapsi päiväkodissa, kun äiti on kotona

Kolmen lapsen turvaistuimet: Minkälaiset ja mihin autoon ne mahtuvat?

Mitä päiväkodin ja koulun opettajille joululahjaksi: Kysyin opettajilta!

Ekaluokkalaisen puhelin: Miten lapsi huijaa Family Link sovellusta?

Maidoton ja gluteeniton: Suklaa Marianne Crush kakku

Noin 40 ilmaista tekemistä lapsiperheille Tampereen seudulla

40 ideaa lastensynttäreille Tampereen seudulla ja vinkkejä lastenjuhliin!