Asuntomessut 2020: Ihanat lastenhuoneet kuvina

Kävimme elokuun alussa Asuntomessuilla Tuusulassa. Tästä postauksesta löytyy yleisesti tunnelmia ja kuvia messuilta: Uskaltaako asuntomessuille mennä? Kokemuksia messuilta. Liput messuille on saatu, mutta postaukseen ei liity muuten yhteistyötä.

Vuosi sitten Kouvolan asuntomessuilla etsin erityisesti inspiraatiota meidän uuden kotimme tuleviin lastenhuoneisiin. Lastenhuoneita oli jonkin verran, mutta tänä vuonna niitä oli mielestäni vielä enemmän. Tämän vuoden messukohteissa oli ihania ratkaisuja erityisesti nukkumiseen ja säilytystiloihin liittyen. 


Asuntomessut 2020: Ihanat lastenhuoneet

Tämän kohteen lastenhuoneet olivat ensimmäiset, mitä näin ja ihastuin heti. Tässä kodissa oli kaksi aivan ihanaa lastenhuonetta! Huoneiden keskipisteinä on monen lapsen unelmasängyt. Turvalliset pesät, joihin on varmasti huikeaa kömpiä illalla rauhoittumaan. Mutta mietin samalla, että ovatkohan ne kovin monivuotiset. Koululainen voi kaivata jo jotain toisenlaista ratkaisua. Ihanat ne silti ovat!

Olisi kiva nähdä, millaisia huoneet ovat sitten, kun niiden asukkaat ovat päässeet muuttamaan sinne ja kaikki tavarat on tuotu paikoilleen. Muissakin kohteissa mietin aina, että minkälaisia huoneet ovat sitten todellisuudessa. Ovatko kaikki ratkaisut käytännössä toimivia ja onko huoneissa riittävästi säilytystilaa kaikille leluille ja muille tavaroille?

 

Prinsessahuoneessa oli ihana pöytä! Ja sängyn yhteydessä hauska säilytystila sängyn päädyssä.Erilaisia sänkyjä ja harmonisia sävyjä

Tässä huoneessa ihastuin väreihin ja myös sängynpäädyt ovat kiva oivallus. Itselleni vahvojen värien valitseminen tuntuu vaikealta, mutta usein ne ovat valmiilla pinnalla kuitenkin toimivia.
 

Uusiin taloihin tehdään nyt paljon ikkunoita lattiasta kattoon, mutta itse en ole ihan vakuuttunut, miten ne toimivat lastenhuoneissa. Tässä vauvan huoneessa se on kaunis, mutta voi tuottaa lapsen kasvaessa ongelmia huoneen sisustamiseen.

Erilaisia eläinteemoja ja lempeitä sävyjä oli hyvin edustettuna.
Tästä huoneesta en ole ihan varma, että kenelle se on suunnattu, mutta nostin sen tähän postaukseen noiden ihanien jakkaroiden takia :)


Lastenhuoneiden säilytysratkaisut

Näissä huoneissa oli mahtava idea pienen huoneen säilytysratkaisuihin. Sänky ja säilytyskaluste oli yhdistetty yhteen ja lopputulos on varmasti toimiva. Kuvan päiväpeitot on myös pakko nostaa esille. 
 
Meidän poikien parvisängyissä on vastaavat vetoketjulliset päiväpeitot ja ne ovat tosi kätevät lapsen huoneessa. Helppo pedata ja erityisesti yläsängyssä toimii hyvin. Tälläisessä säilytyskalusteratkaisussa nämä päiväpeitot ovat aika ehdottomat, jotta laatikoille on esteetön pääsy.


Mikä näistä huoneista on sun lemppari?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Noin 40 ilmaista tekemistä lapsiperheille Tampereen seudulla

Lapsiperheen ruokalista: Kuuden viikon kiertävä ruokalista

Ekaluokkalaisen puhelin: Miten lapsi huijaa Family Link sovellusta?

Tekemistä Tampereella ja 40 ideaa lastensynttäreille Tampereen seudulla

Kolmen lapsen turvaistuimet takapenkille: Minkälaiset ja mihin autoon ne mahtuvat?

Toiveet lapsen sukupuolesta ja kysymykset: "Kai te vielä tytön teette?"

Ilmaista kesätekemistä lasten kanssa: Mitä tehdä kesällä lasten kanssa?

8 helppoa ja edullista DIY joululahjaa: Itse tehdyt joululahjat

Lapsiperheen viikon ruokalista ja kustannukset: Helppoa arkiruokaa lapsille

Tuulimunaraskaus: Raskaana ilman vauvaa