Kiireisen arjen pelastus: Korut kuin karkkia

Olen ihastunut roikkuviin korviksiin! Niillä saa helposti ja nopeasti ilmettä asuun ja heti olo on jotenkin laitetumpi. Kotona lasten kanssa ei tule kiinnitettyä paljon huomiota omaan ulkonäköön. Lähtötilanteissa lasten saaminen lähtökuntoon vie aikaa ja usein olemme siinä vaiheessa jo lähes myöhässä, kun olisi oma vuoro laittaa hiukset ja hieman laittautua. Korut ehtii vaihtaa vielä eteisessä jo kengät jalassa :)

Karkkikepit

Meidän lasten 12- ja 9-vuotiaat serkkutytöt ovat innostuneet kaikenlaisista käsitöistä ja ovatkin niissä taitavia! Itse olen päässyt nauttimaan heidän kädenjäljistä joululahjojen muodossa sekä näiden ihanien korujen merkeissä. Kuvissa näkyvät minun omistamani karkkikorut. Mallistoon kuuluu lisäksi muun muassa englanninlakuja ja salmiakkeja, roikkuvia sekä nappimalleja.

Vaahtokarkit

Lasten kanssa puuhaillessa en käytä kauheasti koruja. Varsinkin roikkuvat korut ovat vaarassa pienten sormien kanssa. Näitä karkkikoruja olen käyttänyt esimerkiksi lasten synttäreillä ja muissa lapsenmielisissä menoissa. En pysty vastustamaan roikkuvia korviksia ja pienikin meno on aina hyvä syy valita korvikset :)

Mustikkakorvikset

Mustikkakoruihin ihastuin heti, kun näin mustikka koruriipuksen. Nämä sopivat monen asun kanssa. Korut on tehty Fimo-massasta ja nämä ovat myös lasten serkkujen käsialaa.


Näiden lisäksi olen tilannut netistä erilaisia puisia roikkuvia korviksia. Ne ovat uskomattoman kevyitä! Myös eri väreillä on kiva leikitellä ja niillä saa uutta ilmettä asuun. Näihin jää koukkuun ja tekisi mieli hankkia kaikenvärisiä ja mallisia ;)



Lempikoruni ovat  kihla- ja vihkisormukseni ja niitä käytän päivittäin. Koruihin liittyykin usein paljon tunteita. Tällä hetkellä suosikki kaulakoruni arkikäytössä on alla olevassa kuvassa oleva Kalevalakoru Haave. Sen olen saanut äitienpäivälahjaksi.



Mikä on sinun suosikki korusi? Käytätkö arkena koruja?




Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Noin 40 ilmaista tekemistä lapsiperheille Tampereen seudulla

Lapsiperheen ruokalista: Kuuden viikon kiertävä ruokalista

Ekaluokkalaisen puhelin: Miten lapsi huijaa Family Link sovellusta?

Tekemistä Tampereella ja 40 ideaa lastensynttäreille Tampereen seudulla

Kolmen lapsen turvaistuimet takapenkille: Minkälaiset ja mihin autoon ne mahtuvat?

Toiveet lapsen sukupuolesta ja kysymykset: "Kai te vielä tytön teette?"

8 helppoa ja edullista DIY joululahjaa: Itse tehdyt joululahjat

Lapsiperheen viikon ruokalista ja kustannukset: Helppoa arkiruokaa lapsille

Tuulimunaraskaus: Raskaana ilman vauvaa

Ilmaista kesätekemistä lasten kanssa: Mitä tehdä kesällä lasten kanssa?