Uuden kodin sisustusta: syntymäjulisteet, raskauskuva ja muita ihania tauluja

Yhteistyössä Vede

Olen täysin ihastunut lasten syntymäjulisteisiin. Selasin netistä kaikki mahdolliset eri verkkokaupat ja yritin valita, mikä olisi sopivin malli meidän uuteen kotiin ja lasten huoneisiin. Löysin verkkokaupan Vede.fi ja ilokseni pääsin tekemään yhteistyötä heidän kanssaan. Lisää meidän lasten huoneen sisustussuunnitelmista voit lukea rakennusblogistamme: Pikku Leijonien Helmitalo.

Veden omistaja ja suunnittelija on myös äiti ja hänen toiveenaan on pitää lastenhuoneen sisustus tyylikkäänä ja neutraalina, mutta myös innostavana ympäristönä. Minulla on itselläni samanlaisia toiveita. Lelut ja tavarat tuovat paljon ilmettä ja väriä, joten haluaisin, että "kiinteät" sisustusvalinnat olisivat rauhallisia, mutta tyylikkäitä ja sopivan lapsekkaita. Lisäksi, kun lapset kasvavat, haluaisin että voisin siirtää julisteet vaikka meidän makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Myös silloin yksinkertainen ja ajaton tyyli sopii täydellisesti!

vauva 6 kuukautta
R 6 kuukautta

Veden syntymäjuliste on mustavalkoinen ja mielestäni tyylikäs. Syntymäjulisteisiin kirjataan paljon tietoja: vauvan nimi, syntymäpäivä- paikka- ja -kellonaika, viikonpäivä, syntymähetken sää sekä vauvan pituus ja paino. Syntymäpäivän säätä ei tarvitse itse muistaa, vaan se tarkistetaan Veden toimesta. Lisäksi julisteeseen saa halutessaan vauvan oman kuvan. Kuvasta muokataan kuvankäsittelyohjelmalla mustavalkoinen lyijykynäpiirroksen omainen hahmotelma.

Täältä löytyy lisätietoa julisteesta ja siihen tulevista tiedoista.

R:n pienet varpaat

Muut suosikkini ja lahjaideoita

Syntymäjuliste on myös ihan mahtava lahjaidea esimerkiksi ristiäislahjaksi tai lapsen syntymäpäivälahjaksi! Itse ainakin ilahtuisin tästä lahjasta. Jos vauvan nimi ei ole vielä tiedossa, julisteeseen voi ostaa myös lahjakortin.

Veden verkkokaupassa on paljon muitakin ihania sisustustauluja joko itselle tai lahjaksi. Itse himoitsen seuraavaksi raskausjulisteesta. Personoitava design-juliste on ihana muisto raskausajasta! Kuva piirretään oman valokuvan pohjalta. Ääriviivat jäljittävät kuvassa olevan henkilön siluetin tarkasti, joten raskausvatsa tallentuu mittasuhteineen. Tämä on ihana lahja esimerkiksi baby showereille tai äitienpäivälahjaksi! (vinkki miehelleni...) Ja mielestäni tämä on niin tyylikäs, että se sopii ihan mihin huoneeseen tahansa. Lisäksi sillä on aivan erityinen merkitys.


Kolmas oma ehdoton suosikkini on sadepilvi. Keksisin sille monta eri paikkaa, mutta erityisesti se sopii mielestäni lastenhuoneeseen tai vaikka vastasyntyneen hoitopöydän läheisyyteen yksinkertaisen ilmeen ja kontrastin ansiosta. Toisaalta voisin laittaa tämän myös vaikkapa työhuoneeseen tai meidän makuuhuoneeseen. Kuvassa taustalla on tapetti, mitä haaveilen O:n huoneeseen tehostetapetiksi. (Kuva tapetista on lainattu täältä)
Ja mikä parasta! Syntymäjulisteesta on tulossa lähipäivinä arvonta lukijoilleni Pikku Leijonat Instaan! Ole siis kuulolla :)Onko sinulla syntymäjulistetta lapsestasi / lapsistasi?

PS: Täältä voit voittaa yhden Veden syntymäjulisteen omaksesi!

Meidän lasten huoneen sisustussuunnitelmista voit lukea enemmän rakennusblogistamme: Pikku Leijonien Helmitalo.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Noin 40 ilmaista tekemistä lapsiperheille Tampereen seudulla

Lapsiperheen ruokalista: Kuuden viikon kiertävä ruokalista

Ekaluokkalaisen puhelin: Miten lapsi huijaa Family Link sovellusta?

Tekemistä Tampereella ja 40 ideaa lastensynttäreille Tampereen seudulla

Kolmen lapsen turvaistuimet takapenkille: Minkälaiset ja mihin autoon ne mahtuvat?

Toiveet lapsen sukupuolesta ja kysymykset: "Kai te vielä tytön teette?"

8 helppoa ja edullista DIY joululahjaa: Itse tehdyt joululahjat

Lapsiperheen viikon ruokalista ja kustannukset: Helppoa arkiruokaa lapsille

Tuulimunaraskaus: Raskaana ilman vauvaa

Ilmaista kesätekemistä lasten kanssa: Mitä tehdä kesällä lasten kanssa?