Uuden kodin lastenhuoneiden ihanat tapetit!

Kaupallinen yhteistyö Aveo shop

Meidän talon rakentaminen etenee ja nyt on esillä jo valmista pintaa! Meille tulee jokaiselle lapselle oma huone ja olen miettinyt pitkin syksyä niiden sisustusta. E saa jo toki itse vaikuttaa huoneensa ulkoasuun, mutta pienten kohdalla otin valtuudet ottaa vapaat kädet. Meidän talopakettiin kuuluu tietyt vakiotapetit sekä Tikkurilan värisävyt, joista saamme valita mieluisat. Pienille halusin kuitenkin jotain erityistä ja selasin pitkään erilaisia tapetteja. Olin heti vakuuttunut, että pienten lasten huoneiden tehosteseinille laitetaan nimenomaan tapetit!

Nyt maalari on saanut työnsä päätökseen ja seinissä on lopulliset maalit sekä kahdessa huoneessa tapetit. Kävimme koko perheen voimin ihailemassa tulevia lastenhuoneita. R:n mielestä hänen huoneensa seinässä on: "hauva".


Minkälainen tapetti lapsen huoneeseen?

Tapeteilla sisustaminen on haastavaa. Valikoimaa on ihan älyttömästi ja mallipaloista on vaikea hahmottaa, miltä se lopulta tulisi näyttämään seinällä. Toisaalta, sen oikean tapetin löytyessä, tilasta tulee ihana! Hyvä tapetti korostaa huoneen sisustusta, mutta ei ole liian hyökkäävä tai levoton. Lastenhuoneisiin halusin jotain ilmettä, mutta en mitään liian värikästä, koska leluista ja muista tavaroista tulee reilusti värejä.

Googletin syksyllä ison määrän erilaisia tapettisivustoja ja -kauppoja. Luin sisustusblogeja ja etsin erilaisia kuvia lastenhuoneista. Aika nopeasti huomasin, mikä miellyttää silmääni ja minkälaista olen etsimässä. Lopulta valintojen tekeminen oli oikeastaan aika helppoa. Kaikista parasta oli, että löysin molemmat suosikkitapettini samasta verkkokaupasta!

Aveo shopissa on huikea määrä erilaisia tapetteja. Jos lähtee etsimään "tyhjästä" tapettia esimerkiksi lastenhuoneeseen, kannattaa kurkata ihan ensimmäiseksi Aveon valikoima lastenhuoneen tapeteista. Niistä saa jo aika hyvän käsityksen siitä, mitä kaikkea on tarjolla ja pääsee selville, minkälainen miellyttää omaa silmää.

3-vuotiaan huoneen sisustaminen ja Half moon -tapetti

O on vielä leikki-ikäinen lapsi, mutta muutaman vuoden päästä jo menossa eskariin. Halusin valita tapetin, joka kestää joitakin vuosia ja sopisi mahdollisesti O:n huoneeseen vielä useammankin vuoden päästä. Kun näin Ferm Living Half moon tapetin mintun värisenä, tiesin, että olin löytänyt etsimäni!

Tapetti on raikas ja siinä on ilmettä, mutta kuitenkaan se ei nouse liikaa esille. Ihan täydellinen pienen pojan huoneeseen. O myös itse ihastui siihen ja seinällä se näyttää vielä paremmalta kuin mallipalassa tai rullassa. Kuvissa tapetin väri ei pääse ihan oikeuksiinsa. Se on vaalea, mutta kuitenkin siinä on ihan selkeästi väriä. Kun pääsemme muuttamaan, julkaisen lastenhuoneista varmasti vielä paljon kuvia!


Half moon tapettia on myös mustavalkoisena, mutta halusin nimenomaan tapetin, mikä on enemmän taustalla kuin hallitseva. O:n huoneeseen tulee valkoinen Unipuun pikkuparvi ja PALJON leluja. Väriä tästä huoneesta ei varmasti tule puuttumaan. Mustavalkoisella tapetilla huoneen ilme olisi ihan erilainen, vaikka kuvio olisikin samanlainen.
Kuvat Aveo Shop


1-vuotiaan huoneen sisustaminen ja Mr Fox -tapetti

R on vielä "vauva". Kun minulla on mahdollisuus, halusin tehdä meille yhden oikeasti pienen lapsen huoneen. En halunnut R:llekään mitään liian levotonta, mutta kuitenkin jotain ihanan lapsekasta.

Ihastuin ihan täysin Scion Mr Fox tapettiin ja nimenomaan Snow-värisenä. Kettu on jotenkin ihanan hellyttävä, mutta Snow-värisenä se kestää myös aikaa. Uskoisin, että tapetti menee R:n huoneessa sujuvasti useamman vuoden (ellei siihen ilmesty taideteoksia pintaan...). R on nyt innostunut piirtämään ja esimerkiksi meidän keittiön pöytä on saanut osakseen taidetta, vaikka olen yrittänyt suojata sen hyvin taidehetkissä.

mr fox


Ensimmäisen kerran näin Mr Fox tapetin vihreä-oranssina. Se oli mielestäni aivan ihana, mutta mietin, että haluaisinko näin vahvoja värejä. Olin jo ehtinyt kuvittelemaan tulevien lasten huoneiden seinät tietyn sävyisinä ja tämä poikkesi aika paljon ajatuksistani. Kun sitten huomasin, että samaa tapettia saa monessa eri värissä, oli lopullisen valinnan tekeminen helppoa.

Kuvat Aveo Shop

Muita lasten huoneen tapetti suosikkejani

Muita suosikkejani Aveon shopista ovat esimerkiksi Majvillan Small Town tapetti harmaana ja Hibou Home Into the wild tapetti. Voisin listata sieltä paljon enemmänkin ihania malleja, mutta tässä nyt muutamia suosikkejani näiden meidän valitsemien tapettien lisäksi.


Majvillan Above The Clouds ja Muumitapetti 5164-3

 
Sandbergin Kaspar ja Majvillan Dreamy Clouds. Valikoimissa on tosi paljon ihania malleja! Itse tykkään neutraaleista väreistä, mutta monia malleja saa useassa eri värissä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Noin 40 ilmaista tekemistä lapsiperheille Tampereen seudulla

Lapsiperheen ruokalista: Kuuden viikon kiertävä ruokalista

Ekaluokkalaisen puhelin: Miten lapsi huijaa Family Link sovellusta?

Tekemistä Tampereella ja 40 ideaa lastensynttäreille Tampereen seudulla

Kolmen lapsen turvaistuimet takapenkille: Minkälaiset ja mihin autoon ne mahtuvat?

Toiveet lapsen sukupuolesta ja kysymykset: "Kai te vielä tytön teette?"

Ilmaista kesätekemistä lasten kanssa: Mitä tehdä kesällä lasten kanssa?

8 helppoa ja edullista DIY joululahjaa: Itse tehdyt joululahjat

Lapsiperheen viikon ruokalista ja kustannukset: Helppoa arkiruokaa lapsille

Tuulimunaraskaus: Raskaana ilman vauvaa