Vuosi 2020: Luetuimmat postaukset ja fiilikset vuodesta

Vuosi 2020 jää varmasti mieleen. Vuosi sitten kukaan ei olisi voinut ennustaa, miten tulevat kuukaudet tulisivat mullistamaan koko maailman. Myös meidän omassa elämässämme on tapahtunut isoja muutoksia, mitkä ovat näkyneet arjessa. Jos mietin alkuvuotta, tuntuu, että siitä on pieni ikuisuus.

Vuosi sitten asuimme kolmen lapsen kanssa kerrostalokaksiossa vuokralla. Lue siitä esimerkiksi enemmän täältä: 59m2 koti ja 5 henkilöä: Mikä on vaikeinta? Maaliskuussa pääsimme muuttamaan uuteen kotiimme ja aloitin uudessa työssä. Etäarjen kultareunukset: Ihana arki!


Sairastumisia ja lomareissuja

Tammikuussa olimme lomareissulla Vuokatissa, mikä sekin tuntuu kaukaiselta ajatukselta. Hiihdimme, kävimme keilaamassa ja uiskentelimme kylpylässä ilman pelkoa sairastumisesta. Tai no, pieni pelko,  ainakin flash back sairastumiseen liittyen oli koko ajan mielessä. Edellisellä reissulla samassa kohteessa, sairastuimme koko perhe noroon ja yksi lapsista lisäksi korkeaan kuumeeseen. Kirjoitin reissun kotimatkan aikana siitä täällä: Lapsiperheen lomamatka: ab-kuuri, korkea kuume, oksennustauti rikkoutunut auto.

Silloin en vielä tiennyt, että tämäkin reissu päättyisi sairastumiseen. Kun pääsimme kotiin, sairastuimme jälleen koko perhe noroon! Se olikin omanlaisensa kokemus pienessä kaksiossa, missä oli vain yksi vessa. Siitä voit lukea enemmän täältä: Koko perhe norossa.

Alkuvuoteen mahtui enemmänkin sairastumisia, kun sairastuin angiinaan ja mahdollisesti tulirokkoon. Ainakin minulla todettiin A-streptokokki ja käsistäni kuoriutui iho sormenpäistä. Tästä enemmän täällä: Lapsiperhearkea: Crp yli 200, tulirokko ja antibiootteja yli 80 eurolla.

Kesällä kävimme pienellä reissulla Suomessa: Kesäloman ilmaiset kotimaan lomakohteet.


 

Taaperoarkea

Vuosi 2020 on ollut nuorimmalle lapsellemme myös muutosten vuosi. Hän aloitti keväällä perhepäivähoidossa ja elokuussa päiväkodissa.
Lisäksi olemme luopuneet tutista ja painineet nukkumisen kanssa.
 
Kirjat saatu Kumma-Kustannus


Blogin luetuimmat postaukset vuonna 2020

Tässä viel blogin luetuimmat postaukset tänä vuonna. Osa on kirjoitettu vuonna 2019, mutta ovat nousseet luetuimpien joukkoon.

 

 
 
 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Noin 40 ilmaista tekemistä lapsiperheille Tampereen seudulla

Lapsiperheen ruokalista: Kuuden viikon kiertävä ruokalista

Ekaluokkalaisen puhelin: Miten lapsi huijaa Family Link sovellusta?

Tekemistä Tampereella ja 40 ideaa lastensynttäreille Tampereen seudulla

Toiveet lapsen sukupuolesta ja kysymykset: "Kai te vielä tytön teette?"

Kolmen lapsen turvaistuimet takapenkille: Minkälaiset ja mihin autoon ne mahtuvat?

Ilmaista kesätekemistä lasten kanssa: Mitä tehdä kesällä lasten kanssa?

8 helppoa ja edullista DIY joululahjaa: Itse tehdyt joululahjat

Lapsiperheen viikon ruokalista ja kustannukset: Helppoa arkiruokaa lapsille

Tuulimunaraskaus: Raskaana ilman vauvaa